Revolutie door Schuld – Mark Jansen

 

Revolutie door Schuld - Rein de Vries

Revolutie door Schuld – Rein De Vries

De westerse financiële elite blijkt een veel belangrijker aandeel in de loop van de wereldgeschiedenis te hebben dan algemeen wordt aangenomen. In dit boek wordt hun invloed op de maatschappij vanuit historisch en geografisch perspectief belicht. Stap voor stap wordt duidelijk hoe geraffineerd onze maatschappij gedomineerd wordt door een kleine groep mensen. Wat zijn hun doelen? Hoe passen de huidige geopolitieke ontwikkelingen in de historie? Wat ligt er voor ons nog in het verschiet? Oorlogen en het op het randje van omvallen staande monetaire systeem worden binnen de context van deze vragen geplaatst. De realiteit is vreemder dan fictie. Waar Joris Luyendijks boek “Dit kan niet waar zijn” ophoudt, gaat dit boek verder. Rein de Vries (1976) is econoom en raakte in de ban van de moderne geschiedenis na het ontdekken van een aantal onmogelijkheden in de algemeen geaccepteerde versie van onze historie. Het onderzoek naar de werkelijke gebeurtenissen duurde jaren omdat steeds nieuwe feiten aan het licht kwamen. Het geschreven boek was in eerste instantie alleen bedoeld om gelezen te worden door een select gezelschap maar uiteindelijk is er toch besloten het te publiceren.

 

KİTABIN YAZARI

Rein de Vries

KİTABI ANLATAN SANATÇI

Sanatçılar - Mark Jansen

Sanatçılar – Mark Jansen

Mark Jansen, (born 15 December 1978 in Reuver, Netherlands), is a Dutch heavy metal musician.

Jansen started a new symphonic metal band called Sahara Dust, which was later renamed Epica. His girlfriend at the time, Simone Simons, joined the band in 2003. In both After Forever and Epica, he has performed growled vocals, complementing the vocals of, respectively, Floor Jansen and Simone Simons.

(24)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.