Meli Melek Ajanda – Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci, Meli Melek Ajanda markasını şu sözlerle anlatıyor: “Bambaşka bir yerden karşına çıktım biliyorum. Sana komik gelebilir ama ben bir eşya olsaydım, kesinlikle tam elinde tuttuğun şey olurdum. Rengarenk, içinde motivasyon cümleleri olan, senin satırlarınla hayatını hem planlayan hem de özel anları sonsuz kılan, sıkılmana asla izin vermeyen ve sana tüm özel ve güzel günleri hatırlatan bir ajanda. Bu yıl birlikteliğimizin ilk yılı. Umarım yolculuğumuz çok güzel geçer. Her ayın başında senin için hazırladığım olumlamaları sık sık tekrarlamayı unutma! Bu yıl için hedeflerini de mutlaka yaz. Hayat boyu saklayacağın bir günlük haline bile getirebilirsin ajandanı. Ve sakın yanından ayırma! Hayatın içinde soluksuz koşuşturuyoruz, ihmal ettiğimiz şeylerin farkına bile varmıyoruz. Bu yüzden kendine bu yıl benim için söz ver. Önceliklerini ve onlara ayıracağın zamanı belirle. Senin adına başkasının yapmasına izin verme. Ben, her insanın dünyaya bir niyeti, bir misyonu yerine getirmek, bir eksiği tamamlamak için geldiğine inanırım. Kızım Melisa bende bir sürü şeyi değiştirdi, bana hep uğur getirdi. Bu ajanda fikri onun bende yarattığı değişiminden doğdu. Meli Melek; şimdi de sana uğur getirsin, sana yol arkadaşı olsun.”

SANATÇI HAKKINDA

1977 yılında Bursa’da doğdu.İktisat Fakültesi mezunudur.

1995 yılından itibaren bir çok tiyatro oyunu, dizi ve film’de rol alan Ceyda Düvenci, halen oyunculuğa devam etmektedir.

(17)

Kategori: Kültür, Video
Etiketler: ,

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.