İzleme

Yazarından Dinle 1 Yaşında

Yazarından Dinle olarak 1. yaşımızı doldurmuş bulunuyoruz. Bu geçen 1 yıl içerisinde 100’den fazla yazarımız ile çekim gerçekleştirdik. Yabancı yazarların da katılımı ile okuyucular; yazarlar ve kitapları hakkında ayrıntılı bilgilere Yazarından Dinle aracılığı ile ulaştı. Ayrıca yeni yazarlarımız kendilerini ve kitaplarını yine Yazarından Dinle aracılığı ile okuyucularına tanıtma fırsatı buldu.

Sadece Türkiye için değil, dünya için de bir ilk olan Yazarından Dinle konsepti hız kesmeden çalışmalarına devam etmektedir. İçeriğini zenginleştirmeye yönelik yenilikçi düşüncelerini de devreye alarak bundan sonra da Edebiyatımıza katkı vermeye devam edecektir.
Bu 1 yıl süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm yazarlar, yayınevleri ve takipçilerimize sonsuz teşekkürler eder, birlikte geçireceğimiz nice mutlu seneler dileriz.

Bir Kitabı Yazarından Daha İyi Kim anlatabilir ki ?

Saygılarımızla
Yazarından Dinle

(0)

Yazarından Dinle 1 yaşında

Haber | 0 Yorum

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.