K.A.N. – Celal Cem Dengiz

“Fikrini değiştirmeye yetsin, yoksa daha kötüsü gelecek.”

İzmir’de yüzyıllardır gizliden gizliye var olan bir kötülük, tanınmış bir iş adamı yüzünden gün yüzüne çıkar. İpucu bırakmadan işlenen cinayetler, tehdit dolu mesajlar ve gizemli işaretlerle bu sakin Ege İncisi, o zamana değin hiç yaşanmamış bir çılgınlığın beşiği oluverir.

Kurbanlarla katillerin birbirine karıştığı bu labirentte cinayet masasının sıra dışı komiseri Cüneyt, yeni yetme ortağı Nazlı’yı da yanına alarak bir çıkış yolu aramaktadır. Bu arayış boyunca öğrenecekleriyse onu bildiği her şeyi sorgulamak zorunda bırakacaktır. Hatta kendini bile…

Ve K.A.N. , yolun sonunda tüm izlerin ve “gerçeklerin” üstünü örtmek için sessizce beklemektedir. Çünkü gerçekler, kaldırabileceğinizin çok ötesinde.

(Tanıtım Bülteninden)

YAZAR HAKKINDA

Yazarlar-Celal Cem Dengiz

Yazarlar-Celal Cem Dengiz

1983’te Muğla’da dünyaya geldi. Edebiyat tutkusu daha çocukluk yıllarında başlayıp, kısa öyküler kaleme aldı. Eğitim sürecini bitirir bitirmez, 2006 yılından bu yana sürdürdüğü memuriyet hayatı onu sırasıyla Erzurum, Beyrut, Hakkari ve İzmir’de görev almasını sağladı. Halen İzmir’de çalışmaya devam etmektedir. Edebiyat aşkı nihayetinde son dört yıl içinde üç roman yazmasını sağlamıştır. HÜDDAM, bu romanların ilki olup, yazarın en büyük dileği mümkün olduğunca çok okuyucuya ulaşmaktır.

(37)

Kategori: Roman-Öykü, Video
Etiketler: ,